Loading
  • Ellen S. Photography

    Mens- en dierenfotografie

Mijn Specialiteiten

Paarden

Lowkey-Paarden

Honden

Over mij

Ik ben Ellen Sonck, 24jaar en wonend in Brugge.
Ik ben afgestudeerd als apotheekassistent en heb 4jaar in de apotheek gewerkt. Nu werk ik bij een postbedrijf en ik ben intussen al 3jaar fotograaf in bijberoep. Paarden zijn altijd al mijn passie en ik heb een eigen paard, Bamaris, gekend onder kwpn Bamaris op sociaal media.

Fotografie heeft mij al van mijn jonge tienerjaren gefacineerd. Maar pas echt fotograferen doe ik sinds 2013.
Ik had al veel onder de knie uit het oefenen maar toch ben ik toen gestart met avondschool. Online cursussen fotografie en design volg ik ook in mijn vrije tijd om zo ook mijn kennis uit te breiden. Ook neem ik soms deel aan workshops bij andere fotografen die gespecialiseerd zijn in dierenfotografie.

In tussentijd heb ik mij enorm geëvolueerd en blijf ik nog steeds groeien en ontwikkelen van mijn eigen stijl. Graag neem ik mijn foto’s licht, kleurrijk en droomerig, ook de band tussen mens en dier laat ik graag uitspringen. Mijn doel is om telkens het beste boven te halen en te genieten van het fotograferen. Ik ben een geduldig persoon en neem graag mijn tijd tijdens een fotoreportage zodat ik zeker de foto neem die ik in gedachten heb.

Gear:
Canon 7D MarkII Canon 70-200mm f2.8
Canon 50mm f1.4
Samyang Fisheye 8mm f3.5
Yongnuo Flitser YN600EX-RT
Studio-materiaal (Geen locatie)

Samenwerkingen

Ellen S. Photography

werkt samen met...

Wenst u ook een samenwerking?
Neem dan vrijblijvend contact op!