Eerste revieuw

Het is al even geleden, maar ik heb mij aangemeld bij Saal Digitaal om een waardebon van €50 te kunnen ontvangen in ruil voor een review. Bij deze, mijn allereerste blog-post, de review.

Bestellen

Het bestellen via Saal-Digitaal ging heel vlot. Je moet de applicatie downloaden 'SaalDigitaalDesignSoftware' en hierin kan je alles overzichtelijk zien om te bestellen met de prijzen. Ik heb met mijn waardebon gekozen voor een Acrylglasplaat van 40x40cm waar mijn paard, Bamaris opstaat met een zwarte achtergrond. Ik moest wel nog wat centjes opleggen maar kleiner dan 40x40cm is al niet meer zo groot. Ik was vooral benieuwd hoe die zwarte achtergrond zou uitkomen.

Je kan kiezen tussen een mooi aantal formaten of zelf in te vullen. Je kan ook kiezen tussen 2 diktes (5mm en 10mm) en een aantal ophangsystemen. Je ziet voor het effectief bestellen nog eens hoe de foto gedrukt gaat worden, bestellen en klaar!

De kleuren komen prachtig uit, mooi contrast en het zwart is mooi diep zwart.

Levering

De levering was niet heel snel, maar ook zeker niet traag. Ik dacht dat het een weekje duurde. De inpak was zéér goed! Groot, mooi stevig, met hard karton, een hard-plaat en moessen laag tegen de plaat, aftrek beschermfolie op de plaat,... Dik ok!
Het ophangsysteem zat er bij en moet je zelf monteren. Ik had gekozen voor een standaard ophanging. Deze moet je aan de achterkant van de plaat plakken en zo kan je deze op de vijzen in de muur plaatsen. Ik vind dit persoonlijk geen zo'n super systeem, al leek het wel. Er zit geen inkeping in om het 'vast' te zetten, het 'hangt' letterlijk op de vijzen.

Mening

Toen ik het pakket open deed (natuurlijk heel nieuwschierig) was ik wel verbaast van de kwaliteit. De kleuren komen prachtig uit, mooi contrast en het zwart is mooi diep zwart. De plaat zelf is ook echt als een spiegel! Ik heb de plaat in mijn living geplaatst maar niet opgehangen omwille dat ik deze dus met plezier meeneem met mijn foto-stand als ik op wedstrijden, opendeur, evenement sta. Ook een fotoalbum heb ik al besteld op mee te nemen als portfolio :)

Ik ben heel tevreden met de plaat en zou er zeker voor de klanten er willen bestellen, dit is echt kwaliteit.